Markhot Ferenc Oktatókórház
és Rendelőintézet

Szolgáltatások

TÉRÍTÉS ELLENÉBEN IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

Kórházi tartózkodásának kellemesebbé tétele érdekében igénybe veheti szolgáltatásainkat, melyekről részletes tájékoztatást kaphat a főnővérektől.


EMELT SZINTŰ HOTELSZOBÁS BETEGELLÁTÓ RÉSZLEG

Kórházunkban valamennyi orvos szakmai területről igénybe vehető három darab egyágyas-fürdőszobás és egy darab fürdőszobás apartmanból álló Emelt Szintű Hotelszobás Betegellátó Részleget alakítottunk ki, melyet igénybe vehetnek betegeink térítés ellenében. Az apartmanban a beteg kívánságára hozzátartozója kényelmes körülmények között a kórházi kezelése teljes időtartama alatt mellette tartózkodhat. Az esztétikusan berendezett betegszobákban minden igényt kielégítő, a beteg kívánsága szerint beállítható, kényelmes, elektromosan működő betegágyakat helyeztünk el. Minden szobában rendelkezésre áll televízió, hűtőszekrény, telefon, telefax elérhetőség. Amennyiben a beteg igényli, lehetőség van a hozzátartozó folyamatos beteg melletti tartózkodására is.
Az Emelt Szintű Hotelszobás Betegellátó Részleg a Hotel épület II. emeletén helyezkedik el. Megközelítése két irányból lehetséges. A nehezen mozgó vagy mozgáskorlátozott betegek és látogatók számára lift áll rendelkezésre.
A betegellátó részleget - az intenzív betegellátást, fertőző betegellátást és akut pszichiátriai betegellátást igénylőket kivéve - valamennyi betegségben szenvedő igénybe veheti.
A betegek gyógykezelését betegségüknek megfelelő szakmai osztályok orvosai biztosítják, a szabad orvosválasztás lehetőségével. A beteg napját az orvos utasításának megfelelően a részlegvezető tervezi meg. Az osztályos konzíliumokra - lehetőség szerint - helyben kerül sor. A röntgen és egyéb műszeres vizsgálatok elvégzése előzetes egyeztetés után történik, várakozás nélkül.
A beteg étrendjét a megengedett diétán belül - egyéni kívánság figyelembe vételével, korszerű szakismeretekkel rendelkező dietetikus közreműködésével, személyre szabottan állítjuk össze. Ha szükséges, a gyógytornát magas színvonalon képzett szakemberek irányítják.
Az emelt szintű hotelszoba használatáért naponta fizetendő térítési díjak:
egy ágyas betegszoba: 12.700 Ft/étkezéssel/nap
az apartman: 12.700 Ft/fő/étkezéssel/nap (1 fő hozzátartozó 6350 Ft/nap étkezés nélkül)

Telefon: 00-36-36/411-444/2303


Bababarát emelt szintű kórtermek

A Szülészeti-Nőgyógyászati osztály területén, barátságosan berendezett, pelenkázóval és babafürdető káddal ellátott, légkondicionált, fürdőszobás kórtermeket alakítottunk ki, melyet igény esetén az apuka is kérheti amennyiben a család együtt szeretne lenni.
Egy fős elhelyezés esetén: 12.700 Ft/nap, hozzátartozó: 6350 Ft/nap étkezés nélkül.

Telefonszám: 411-444/2525


III. Belgyógyászati osztály

A III. Belgyógyászati osztályon, mely a Hotel épület IV. emeletén található, két kórterem vehető igénybe térítés ellenében. A kétágyas kórtermek fürdőszobásak, TV-vel fölszereltek.
Térítési díja: 1 fős elhelyezés esetén: 12.700 Ft/nap étkezéssel, 2 fős elhelyezés esetén: 6350 Ft/nap étkezéssel

Telefonszám: 411-444/2595


Emelt szintű elhelyezés a Reumatológiai osztályon

Az osztályon az emeltszintű szolgáltatást nyújtó szoba személyenként, naponta 5.000 Ft ellenében vehető igénybe.
A Gyógyfürdő az orvosi beutaló nélkül érkező betegeket is fogadja, térítés ellenében. Súlyfürdő és iszapkezelést csak előzetes orvosi javaslatra vehetnek igénybe betegeink.
Gyógyfürdőnkben felnőtt belépőjegy: 900 Ft, diák és nyugdíjas belépőjegy 650 Ft, Masszázs: 1800 Ft.
Nyitvatartási idő: hétfőtől péntekig: 8-18 óráig, szombaton 8-14 óráig.

Telefonszám:00-36-36/413-356

Markhot Ferenc Oktatókórház

és Rendelőintézet

3300 Eger, Széchenyi u. 27-29.