Markhot Ferenc Oktatókórház
és Rendelőintézet

Karácsonyi adomány és BV karácsonyi műsor

al_t

Az ünnepre hangolódás folyamatosan nyomon követhető kórházunkban. Számtalan adomány érkezik a Gyermek osztályra, a lakosság, a diákok  figyelmessége minden évben visszatérően megmutatkozik a Markhot Ferenc Kórház felé. A Szent Hedvig Kollégium diákjai már évek óta visszatérően játékokkal, könyvekkel ajándékozzák meg a kis betegeket, most is elhozták adományaikat.A Heves Megyei Büntetés-végrehajtó Intézet  műsort készített a fogvatartottak közreműködésével, Ádám Attila katolikus lelki segítő irányításával. A karácsonyi műsorban a fogvatartottak a Három fa legendája című norvég mesét adták elő, a közönséget a kórház betegei és munkatársai és a börtön és kórház lelkészei alkották.

A Markhot Ferenc Kórház és a BV Intézet szoros kapcsolatot ápol, több alkalommal segítettek a kórházban fogvatartottak, parkápolásban, udvarrendezésben. Az elmúlt évben karácsonykor a BV munkatársainak gyűjtéséből meg is ajándékozták a kórházat. A mostani karácsonyi ünnepsége a fogvatartottak apró ajándékkal is kedveskedtek a résztvevőknek.

A karácsonyi rendezvényen Cséri Zoltán bv. dandártábornok köszöntötte a megjelenteket és méltatta a jó együttműködést a két intézmény között, a kórház nevében Vörösné Kis Noémi ápolási igazgató helyettes köszönte meg az eddig nyújtott segítséget és figyelmet. 


Markhot Ferenc Oktatókórház

és Rendelőintézet

3300 Eger, Széchenyi u. 27-29.